Privacy

Privacy verzekerd

Imoyer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt zorg voor een uiterst vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. De door u verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Imoyer. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken voor de uitvoering en afwikkeling van uw bestelling, tenzij u uitdrukkelijk toestemming heeft verleend de gegevens ook voor andere doeleinden te gebruiken.

 

Imoyer verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Uw gegevens zullen alleen ter beschikking worden gesteld aan externe partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling, zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die het afhandelen van de betaling verzorgt.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens
Wanneer u een bestelling plaatst of een account aanmaakt of wijzigt, worden uw persoonlijke gegevens versleuteld verstuurd via een SSL-beveiligde verbinding. Hierdoor zijn uw gegevens optimaal beschermd. Een beveiligde verbinding herkent u aan het webadres, dat begint met https:// in plaats van http://. Ook verschijnt bij de meeste browsers een 'slotje' onder in beeld.

 

De door u verstrekte gegevens worden door ons veilig opgeslagen op onze secured server. U kunt uw persoonlijke gegevens te allen tijde inzien of wijzigen door in te loggen in uw account. Wilt u dat uw persoonlijke gegevens uit ons klantenbestand verwijderd worden, neem dan contact met ons op via info@imoyer.nl of stuur ons een schriftelijk verzoek per post.